Technologie en tools

Sociale technologie biedt kansen voor online leren

Technologie heeft een grote invloed op ons leven. In ons boek ‘Leren in tijden van tweets, apps en likes‘ starten we met de constatering dat communiceren als snacken populair is, er een nieuwe mindset van online delen is ontstaan, en sociale media een creatief podium voor talenten is. De uitdaging is omgaan met privacy en de overvloed aan informatie. Wij zien vooral de kansen en volgen technologische ontwikkelingen van invloed op leren op de voet. Zo hebben wij een brede kennis van online platformen, leersystemen, webinar tools maar ook handige gratis of goedkope tools voor online leren, denk aan brainstorm tools, polls, video tools. Hiermee zijn wij sparring partner bij keuze van leertechnologie.

If you want to predict how technology will change how people learn, follow how technology is changing how people live. David Kelly

Wat wij niet doen is het werken met een bepaald platform. Wij zijn ‘vendor’ onafhankelijk zoals dat met een mooi woord heet. Wij adviseren en werken met een breed scala aan platformen en tools.

ennuonline_logo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang de laatste nieuwtjes van Ennuonline

Bedankt voor je inschrijving. Vanaf nu ontvang je ons laatste nieuws in je mailbox.