Agribusiness Booster is een innovatieve organisatie. Agribusiness Booster (AbB) werkt met een methodologie om MKB (midden- en klein bedrijven) in de agrisector in verschillende ontwikkelingslanden te ondersteunen die in de eerste groeifase zitten. Wat vernieuwend is, is het co-enterpreneurship, het samen investeren. Het succes in het ondersteunen van de bedrijven heeft geleid tot interesse in het leren over de Agribusiness Booster methodologie. AbB is daarom een academie aan het opzetten en vroeg advies bij het kiezen van een geschikt platform en het ontwikkelen van de eerste twee online trainingen.

Joitske heeft AbB vervolgens ondersteund in het kiezen van een platform door het ontwikkelen van criteria en een longlist. Met behulp van de criteria kon de longlist terug gebracht worden tot een short list van drie platformen. Op deze drie is een mini-online cursus ontwikkeld en getest door een groep van internationale professionals uit de agrisector. Uiteindelijk is de keuze op Google classroom gevallen in verband met de gebruikersvriendelijkheid en de integratie met Google suite waar AbB gebruik van maakt.

Vervolgens zijn de pilots de Boo(s)tcamp en Financial Business Case Modelling ontworpen, ontwikkeld en gedraaid.  De evaluatie liet een grote tevredenheid zien van de deelnemers.