Simon Koolwijk en ikzelf geven een workshop ‘faciliteren op twitter’. Veel mensen weten ondertussen wel wat twitter is (of ongeveer). Omdat het een spontaan en snel medium is wordt het niet zo snel gezien als een middel waarmee je kunt faciliteren. Toch kun je heel veel doen met twitter!

Denk hierbij aan het faciliteren van twitter chats, het maken van twitterlijsten die publiek zijn rondom bepaalde thema’s of het cureren van een ‘hashtag’. Is dit allemaal abacadabra en ben je nieuwsgierig wat dit allemaal is? Kom dan naar onze workshop op de conferentie ‘faciliteren als tweede beroep‘, in Soesterberg op vrijdag 23 september. Je kunt er nog veel meer workshops doen, allemaal rondom het thema faciliteren, zoals buiten faciliteren. Hieronder een filmpje waarin we onze workshop aankondigen, deze staat ook op de site van de conferentie zelf.