Harold Jarche heeft zijn online sporen verdiend. Internationaal wordt hij erkend als de expert op het gebied van Personal Knowledge Management (PKM). En op vrijdag 31 januari werken we met hem samen in een exclusieve masterclass. Heb jij een eigen social media présence en zoek je verdieping? Dan is dit een uitgelezen kans om met één van de thought leaders op het gebied van sensemaking en collaboration te werken. Je kunt je van een plek verzekeren via de webwinkel.

Wat je kunt verwachten

Personal Knowledge Management (PKM) gaat over manieren om effectief om te gaan met de alleen maar toenemende hoeveelheid online informatie. Want:

If you accept that creation of raw content is going to double every 2 years – then nature of consumption is what needs to change on the web.

Harold hanteert een drietrap van Seek – Sense – Share. Seek gaat over het met een open houding leren en nieuwe dingen tegenkomen. Daar zijn we over het algemeen best goed in. Echter, wat moet je met al die informatie? Dit interpreteren, er patronen uithalen en je eigen visie ontwikkelen is belangrijk. Dit helpt bij het gebruiken van informatie en er van leren – Sense. En als derde is het belangrijk om de inzichten toegankelijk te maken voor onze netwerken en communities – Share.

In deze Masterclass ‘Mastering social media for collaboration’ deelt Harold zijn kennis en ervaring met jou. Je krijgt de gelegenheid om je het model van Seek-Sense-Share en de achterliggende gedachtes eigen te maken. En er is alle ruimte om PKM toe te passen op je eigen situatie of in een project of vraagstuk waar je aan werkt. Een masterclass dus met verdieping. nieuwe inzichten en praktisch werken.

Doe er je voordeel mee en schrijf je nu in! Dat kan hier.

Praktisch:

  • tijd: Op aanvraag
  • lokatie: Haagse Toren in Den Haag, naast Den Haag station Hollands spoor
  • voertaal engels
  • doelgroep: geïnteresseerden met al enige social media présence.
  • kosten: €295,00 exclusief BTW.
  • aanmelden via de webwinkel

Je ontvangt tevens het boek ‘The social learning handbook 2014‘, dat net verschenen is!

Over Harold Jarche: 

Harold wordt wel gezien als ‘een thought leader op het gebied van de nieuwste management- en leermodellen. Hij beschouwt leren als een van de belangrijkste onderscheidende vermogens van een organisatie. Harold geeft pragmatisch advies en begeleiding bij verbindend leiderschap, sociaal leren, PKM en samenwerkingsprocessen. Hij werkt deels vanuit de Internet Time Alliance, is lid van Change Agents Worldwide en is co-auteur van The Working Smarter Fieldbook en het zeer recentelijk verschenen boek ‘Social Learning Handbook 2014‘.