‘Brein meets social media’  met Ria van Dinteren, schrijfster van de boeken ‘Brein@work’ en Brein in Training.

Leer sociale media effectief in zetten op basis van breinprincipes in training of les.

Er is steeds meer bekend over de manier waarop onze hersenen werken en dit geeft goede inzichten in hoe je leerprocessen het beste kunt vormgeven. Er wordt ook steeds meer gebruik gemaakt van sociale media in leerinterventies, zoals de les of een training. In deze workshop gaan we breinprincipes koppelen aan praktische manieren om sociale media in te zetten. En natuurlijk gaan we ook aan de slag met een aantal sociale media experimenten, neem dus een laptop of ipad mee. Hier vind je nog meer informatie.

Taal: Nederlands
Doelgroep: Trainers, facilitatoren en docenten
Tijd: Op aanvraag
Plaats: Utrecht
Kosten: 195.- Euro’s (exl. BTW)
Aanmelden en meer informatie: Sibrenne Wagenaar    Mail: wagenaar@link2learn.eu    Tel. 06 23692942