Wil je een online cursus naar keuze winnen? Bouw je online reputatie of Snel en slim aan de slag? Doe dan mee aan onze wedstrijd tot 13 december!

wedstrijd

Hoe doe je mee?

Maak een originele foto van één van onze ‘in 40 dagen online’ boeken. Je mag de foto online plaatsen op een van de sociale media of mailen. Heb je een e-boek? Dan kun je ook meedoen door een foto te sturen waarop het e-boek zichtbaar is. Je kunt ook meedoen als je de demo-versie van het boek hebt gedownload. Stuur de foto of link naar ons (info@ennuonline.com) voor 13 december of stuur een tweet (@en_nu_online).

Wat kun je winnen?

Degene die de leukste, opvallendste, grappigste foto maakt mag gratis meedoen aan de online cursus ‘Snel en Slim online aan de slag’ of ‘Bouw je online reputatie’ die starten op 13 januari 2014. Je mag dus ook nog zelf kiezen 🙂

Deadline

De deadline is vrijdag 13 december. De ingezonden foto’s zullen beoordeeld worden door een 2-koppig panel dat speciaal is samengesteld voor deze wedstrijd en de uitslag zal 20 december worden vermeld op deze website en op twitter.