In ruil voor een tweet of berichtje op LinkedIn kun je 3 oefeningen downloaden. Klik hier:

Heb je geen Twitter of LinkedIn account, stuur ons dan een mailtje: info@ennuonline.com

 

voorkant_slimmerwerken 301013[2]

Onze manier van werken verandert. We hebben toegang tot een enorme hoeveelheid informatie via internet. Blogs, discussies in online-fora, informatie verspreid via Twitter, filmpjes op YouTube en TEDx. En niet te vergeten onze persoonlijke netwerken via LinkedIn, Pinterest of Twitter! Hoe zoek je slim? Hoe vind je de informatie die voor jou echt van waarde is? Hoe gebruik je sociale media op zo’n manier dat je werk er makkelijker, sneller, beter en slimmer van wordt? Wellicht denk jij wel eens: ‘O, mijn inbox is al zo vol, ik wil niet nóg meer informatie!’ of: ‘Ik kan al die tweets en mails niet bijhouden, ik wil ook wel iets anders doen dan achter die computer zitten’. Deze verzuchtingen komen vaak voort uit het idee dat we niets mogen of willen missen. De ‘information overload’ wordt echter niet veroorzaakt door de grote hoeveelheid informatie die online beschikbaar is, maar aan het gebrek aan overlevingsvaardigheden en geschikte tools.

Voor alle professionals die meer greep willen krijgen op hun informatie en inspiratiebronnen via internet is er het spoor ‘Snel en slim online aan de slag’. Nieuwe kennis ontwikkelt zich razendsnel; het wordt steeds belangrijker de juiste informatie te vinden en bij te blijven. Ook zijn er handige online tools die je ondersteunen bij productiever werken. Je leert nieuwe tools en technieken, je wordt handig in het vinden van waardevolle informatie. Je richt een dashboard in dat jou overzicht geeft. Je kiest tools die je helpen bij het sneller vinden,  opslaan en gebruiken van informatie. Je ontwikkelt routines waarmee gebruik van sociale media onderdeel wordt van je dagelijkse werkritme. En straks kun je niet meer zonder die kookwekker om je tijd goed in te delen.

Werkboek, cursus of coaching

Om ‘snel en slim online aan de slag’ te gaan, kun je kiezen uit een praktisch werkboek, een online cursus of een persoonlijke coachingstraject.

  • Wil je zelf lezen en aan de slag, dan is het werkboek wellicht iets voor jou.
  • Vind je het leuk om met andere deelnemers tegelijk op te trekken, zijn reacties van anderen een goede stimulans voor je en deel je graag opgedane ervaringen en inzichten in een groep? Doe dan mee aan de online cursus! Je krijgt daarbij tevens begeleiding (waardering, aanmoediging, specifieke hulp) van ons.
  • Betwijfel je of je het 40 dagen vol gaat houden en wil je ‘het’ wel echt voor elkaar krijgen? Lijkt het je prettig en belangrijk om snel goede ondersteuning te krijgen als zich vragen voordoen? Of wil je gewoon graag een keer intensief met ons optrekken? Dan is het persoonlijke begeleidingstraject met één-op-één coaching gedurende 40 dagen echt iets voor jou.

 

Wat kost het?

Hieronder vind je de prijzen. Wanneer je na het afronden van ‘Snel en slim online aan de slag’ een volgend onderwerp start (bv. bouw je online reputatie) ontvang je 20% korting.

Snel en slim online aan de slag – Werkboek Je gaat zelf aan de slag. Het werkboek bestaat uit 18 opdrachten, verdeeld over zes thema’s. Elke opdracht vergt ongeveer 30 minuten. BESTEL NU € 14,95
Snel en slim online aan de slag – E-book BESTEL NU € 7,50
Snel en slim online aan de slag – Online cursus van 40 dagen  Elke twee maanden start een online cursus van 40 dagen. Naast het werkboek, ontvang je de 18 opdrachten ook gedoseerd per mail. Tevens krijg je toegang tot een online community waar je inzichten en vragen kunt delen. Via de community krijg je ook tips en antwoord van ons.  SCHRIJF JE NU IN € 195,00
Persoonlijk coachingstraject van 40 dagen Het persoonlijke coachingstraject bestaat uit een face-to-face intakegesprek en vier online coachingsgesprekken van elk een uur. Daarnaast zijn er maatwerk opdrachten en intensieve begeleiding tussendoor.  MELD JE NU AAN  € 995,00

Prijzen zijn inclusief btw.