Omdat het werkt!

11 praktijkcasussen over leren met sociale media.

Vragen stellen en enkele momenten later antwoord krijgen. Handig. Maar hoe doe je dat als je ver weg bent van internet? Kun je nog wel leren als je offline leeft? Het mooie van ‘Omdat het werkt!’ is dat de auteurs enthousiast samen verkennen hoe sociale media een rol kunnen spelen bij het delen en ontwikkelen van ervaringen en inzichten. Het gaat om kennismaken met sociale media in de Nederlandse en Vlaamse context, met enkele uitstapjes in een breder, internationaal verband. Het boek is een vorm van collegiale uitwisseling van ervaringen en inzichten op basis van experimenten en al dan niet geslaagde innovaties. Ophouden met praten en gaan doen en maken, dat is het leidende principe dat aan de verschillende casussen ten grondslag ligt.
Wij hebben meegeschreven aan diverse casussen in dit boek.

Je kunt het boek gratis downloaden door hieronder op het blauw vak te klikken. Je krijgt dan een popup waar je je naam en email kunt invullen en op download kunt klikken.
[content_upgrade]Content Upgrade Error: Bad upgrade ID[/content_upgrade]Wil je een tastbaar boek, dan kan je dit bestellen voor €14,95 exclusief verzendkosten in de webshop.