voorkant_slimmerwerken 301013[2]Snel en slim online aan de slag

Een praktisch werkboek met 18 opdrachten, waarmee je nieuwe tools en technieken leert. Je wordt handig in het vinden van waardevolle informatie. Je richt een dashboard in dat jou overzicht geeft. Je kiest tools die je helpen bij het sneller vinden,  opslaan en gebruiken van informatie. Je ontwikkelt routines waarmee gebruik van sociale media onderdeel wordt van je dagelijkse werkritme. En straks kun je niet meer zonder die kookwekker om je tijd goed in te delen.


 

 

In ruil voor een tweet of berichtje op LinkedIn kun je 3 oefeningen downloaden. Klik hier:

Heb je geen Twitter of LinkedIn account, stuur ons dan een mailtje: info@ennuonline.com. Na het downloaden kun je ook meedoen met onze wedstrijd en een gratis cursus winnen.

 

voorkant_personalbranding 301013[2]

Bouw je online reputatie

Aan de hand van 18 opdrachten versterk je je online reputatie door een duidelijke inhoudelijke focus (je interessegebied), een keuze voor social media tools die jou liggen, de opbouw of uitbreiding van een krachtig en waardevol netwerk en inbedding van het gebruik van sociale media in je werkritme.

 

In ruil voor een tweet of berichtje op LinkedIn kun je 3 oefeningen downloaden. Klik hier:

Heb je geen Twitter of LinkedIn account, stuur ons dan een mailtje: info@ennuonline.com. Na het downloaden kun je ook meedoen met onze wedstrijd en een gratis cursus winnen.