Snel en slim online aan de slag – werkboek

14.95

Dit werkboek telt 56 pagina’s en is in full colour uitgevoerd. Het is ideaal voor professionals die slimmer gebruik willen maken van sociale media in hun werk. Het wordt steeds belangrijker de juiste informatie te vinden en bij te blijven. Ook zijn er handige online tools die je ondersteunen bij productiever werken. Via de 18 opdrachten uit dit boek leer je de belangrijkste kennen.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Beschrijving

Onze manier van werken verandert. We hebben toegang tot een enorme hoeveelheid informatie via internet. Blogs, discussies in online-fora, informatie verspreid via Twitter, filmpjes op YouTube en TEDx. En niet te vergeten onze persoonlijke netwerken via LinkedIn, Pinterest of Twitter! Hoe zoek je slim? Hoe zorg je dat je de informatie vindt, die voor jou echt van waarde is? Hoe gebruik je sociale media op zo’n manier dat je werk er makkelijker, sneller, beter en slimmer van wordt?

18 opdrachten in 40 dagen
In dit werkboek vind je 18 inspirerende en praktische opdrachten die jou als professional gaan helpen om ook slim om te gaan met de nieuwe online media.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Snel en slim online aan de slag – werkboek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.