Wilfred Rubens is schrijver van het boek E-learning. Trends en Ontwikkelingen en bekend en fervent edublogger. In dit webinar geeft Wilfred een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen binnen het vakgebied van leren en opleiden als gevolg van nieuwe technologieën, zoals mobiel leren, MOOCs, gamification, en learning analytics. Wat is het verschil tussen trends en hypes? Tevens gaat we op zoek naar de invloed van technologie op veranderende opvattingen over leren.  Als introductie in het onderwerp, krijg je als deelnemer een week vantevoren een korte opdracht.

 

 

Taal: Nederlands
Voor wie: Trainers, opleidingsadviseurs, (verander)managers
 Datum: Op aanvraag
Waar: online in Adobe Connect
Kosten: 25 euro (exl. BTW). We bieden de mogelijkheid aan tot het nemen van een strippenkaart. Dan kun je aan 4 webinars deelnemen voor de prijs van 3: 75 euro excl. BTW.
Aanmelden via: Per mail aan info@ennuonline.com
Meer informatie: Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joitske Hulsebosch (joitske@gmail.com))