Wil jij je deelnemers aan een training stimuleren om voorafgaand aan de training al wat te doen? Al is het maar een eigen vraag formuleren, kennismaken met andere deelnemers, een korte video bekijken of een artikeltje lezen en een stelling formuleren voor in de training. Je maakt het leerproces voor deelnemers direct een stukje langer, je werkt in de kostbare face-to-face tijd met deelnemers die al wat in het onderwerp zitten en je kunt wellicht als trainer nog beter aansluiten bij de vragen en behoeften van de groep.

Of je zoekt naar mogelijkheden om juist tijdens de training een andere dynamiek te creëren? Een vlottere opstart van een discussie door deelnemers wat online stellingen voor te leggen? Of een gezamenlijke brainstorm op een online ‘muur’? Gaan deelnemers in groepen uiteen en is het wel prettig dat ze tijdens het werk een blik kunnen werpen op het werk van andere groepen? Of wil je in de training een start maken met iets waar ze tussen twee bijeenkomsten door op afstand aan verder kunnen werken?

Sociale media bieden veel mogelijkheden om de training te verrijken. Als trainer dien je wel de tools enigszins te kennen. Twitter, Facebook en Yammer ken je waarschijnlijk wel, maar heb je ook al eens gehoord van Padlet, Delicious, Feedly, Instagram of NING? In deze workshop nemen we je mee in de wereld van social media tools en leggen we voortdurend de verbinding met toepassingsmogelijkheden in jouw praktijk. We beloven je… je gaat naar huis met een rugzak aan nieuwe ideeën, tools en werkvormen die je de volgende dag kunt gaan toepassen!

Taal: Nederlands
Doelgroep: Trainers die hun een of meerdaagse training nog sterker willen maken.
Data: Op aanvraag
Plaats: Halve dag in Utrecht
Kosten: 195.- Euro’s (exl. BTW)
Aanmelden en meer informatie: Sibrenne Wagenaar, mail: wagenaar@link2learn.eu Tel. 06 23692942