Navigate / search

Ontwerpen en faciliteren van blended leren

Deze leergang is interessant voor (interne) opleiders, trainers en ontwerpers en facilitators van leertrajecten in organisaties. Aan het eind van deze leergang heb je een eigen online leertraject (her)ontworpen, klaar om uit te voeren!

Feedback van deelnemers:

  • hele fijne en deskundige begeleiding!
  • er was een duidelijke lijn in de opdrachten waardoor mijn leertraject duidelijk vorm heeft gekregen”
  • “3 blokken met een duidelijke invalshoek”
  • “flexibele opzet, veel kan als je erom vraagt”

In deze leergang van 3 maanden krijg je vaardigheid in het ontwerpen en faciliteren van online en blended leertrajecten. Je maakt kennis met een breed scala aan tools en ontwikkelt het vermogen om vanuit een ontwerpmodel tot effectieve en creatieve toepassingsmogelijkheden te komen

Start op 11 september 2017 (online)

 Schrijf je nu in!

Programma van de leergang

De leergang kent een blended opzet, bestaande uit vier online weken met opdrachten, drie fysieke bijeenkomsten van een halve dag en een webinar met internationale experts. We onderscheiden drie inhoudelijke blokken:

 

Werken aan je eigen casus

Tijdens deze leergang werk je aan een eigen casus. Dit is een training waar je bij betrokken bent en die je wilt herontwerpen, of een training die je in de toekomst gaat geven. Ook kun je denken aan een studiedag, workshop of een andere activiteit uit je werk, waarbij het je waardevol lijkt blended te gaan ontwerpen. Het resultaat is een sterk ontwerp/draaiboek voor de blended of online training, met daarbij zicht op belangrijke aandachtspunten voor de begeleiding.

 

Praktische informatie

  • De leergang heeft een doorlooptijd van 3 maanden. De start is online op 11 september 2017 en de slotbijeenkomst op 14 december 2017. De drie fysieke bijeenkomsten zijn op donderdag 28 september (ochtend), 31 oktober (ochtend) en 14 december 2017 (middag). Ze vinden plaats op Maliebaan 45 te Utrecht. De Planning najaar 2017 kun je downloaden.
  • Deelname vraagt om een investering van zo’n 6 dagen. Je kunt er altijd meer tijd aan besteden 🙂
  • Er is plek voor maximaal 20 deelnemers.
  • De kosten voor deelname bedragen €1495,- ex. BTW.
  • Alle deelnemers krijgen het boek En nu online

Als Sibrenne Wagenaar en Joitske Hulsebosch een training geven dan weet je zeker dat het leuk is EN dat je er veel van opsteekt. Ook dat je ook verrijkt wordt met van die handige kleine dingetjes zoals https://nl.padlet.com

Aanmelden of meer informatie?

Neem contact op met Sibrenne Wagenaar via email: wagenaar@link2learn.eu of telefoon: 06 23692942. Hieronder kun je je direct aanmelden door het invullen van het formulier.

Comments

Leave a comment

name*

email* (not published)

website

Subscribe without commenting