Navigate / search

Leren in tijden van apps, tweets en statusupdates

We zijn bezig met een nieuw boek over de veranderingen in communiceren en samenwerken door nieuwe technologie en wat dit betekent voor nieuwe vormen van leren in organisaties en netwerken. Bekijk het filmpje als je nieuwsgierig bent.

Meld je hieronder aan als je mee wilt denken of op de hoogte gehouden wilt worden. Als je mee wilt denken zullen we je uitnodigen om over de titel te denken maar ook voor bv. online brainstormsessies rondom de inhoud.

 

Meer blogs geschreven door Joitske Hulsebosch

Joitske Hulsebosch is zelfstandig adviseur op het gebied van leren in organisaties, netwerken en communities. Zij helpt trainers, HRD-ers en adviseurs om hierbij slim gebruik te maken van sociale media.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website

Subscribe without commenting