Navigate / search

IAF-Benelux bijeenkomst; Wat kun je met sociale media als facilitator? 19 mei, 2011 te Utrecht

Sociale media zijn bezig ons dagelijks leven te veroveren. Het gebruik van Facebook, Linkedin, Twitter, Hyves, discussiegroepen, Skype, Youtube en nog vele andere sociale media zijn inmiddels voor velen onderdeel van het dagelijks leven geworden. Veelal worden ze privé gebruikt, maar je kunt ze ook gebruiken als trainer of procesbegeleider. In hoeverre maken sociale media al onderdeel uit van je facilitator koolkit? IAF Benelux gelooft er in dat we als facilitators sociale media goed kunnen inzetten ter ondersteuning van ons werk. We nodigen je uit om op donderdagmiddag 19 mei, 2011 deel te nemen aan de bijeenkomst ‘Wat kun je met sociale media als facilitator?’. De bijeenkomst vindt plaats op 19 mei, 2011 van 13.00 – 17.00 uur in Seats2Meat te Utrecht.

Begeleiders
Joitske Hulsebosch en Sibrenne Wagenaar verzorgen deze middag met ondersteuning van Simon Koolwijk. Joitske en Sibrenne zijn de auteurs van het boek ‘En nu online ….. – sociale media voor professionals, organisaties en facilitatoren’. Beiden zijn gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van facilitators in het toepassen van sociale media in hun werkprocessen. Simon werd door beiden geinspireerd sociale media tools toe te passen bij het faciliteren van E-conferenties en E-leertrajecten. Zie link E-Conferentie!? Technologie voor het goede!

Wat kun je van deze middag verwachten?
We zullen je informeren over ontwikkelingen op het gebied van sociale media en de invloed die dit heeft op de manier waarop leren in organisaties vorm krijgt. De bijeenkomst heeft een sterk experimenteer karakter en er is volop ruimte om te oefenen met een aantal sociale media tools. We sluiten de middag af met een praktische vertaling van het geleerde naar de eigen praktijk. Gedurende de middag maken we gebruik van het boek ‘En nu online…’.

Aan het eind van deze bijeenkomst heb je:
1. Kennis gemaakt met enkele sociale media tools en voorbeelden gezien hoe deze toe te passen in leer- en organisatieprocessen.
2. Inzicht in manieren om sociale media in te zetten bij het faciliteren.
3. Zicht op de competenties die je als facilitator nodig hebt om sociale media ondersteunend te laten zijn aan wat je nu al doet.
Benodigdheden: We vragen je om je eigen laptop!!! mee te nemen naar de bijeenkomst. Je zult je laptop nodig hebben bij het oefenen. Er is wifi aanwezig.

Datum en tijd: Donderdag 19 mei, 2011, van 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Seats2Meat, Moreelsepark 65 (Hoog Catharijne, Kantoren Hoog Overborch, 2e etage) 3511 EP Utrecht. Zaalruimte: Back to Nature (4)
Routebeschrijving, zie: Link Seats2Meat Utrecht
Aantal deelnemers: Maximaal 20
Prijs: € 142,80 (incl. BTW) per deelnemer (inclusief het boek ‘En nu online’) .

Aanmelden: Via de website van IAF-Benelux: http://www.iaf-benelux.org/

Vragen over programma: Voor verdere vragen over het programma, neem contact op met Simon Koolwijk, e-mail. faccom@xs4all.nl of mobielnr. 06 106 24 575
Voorwaarden: Bij annulering tussen 7 dagen en 48 uur voor de bijeenkomst betaalt u 50 % van de kosten, bij annulering 48 uur of minder voor de bijeenkomst betaalt u 100 % van de prijs.

Over Simon Koolwijk (22 Posts)


Meer blogs geschreven door Simon Koolwijk

Comments

Link2Learn
Reply

[…] is een blogpost geschreven in voorbereiding op de middag op 19 mei georganiseerd door het IAF over het inzetten van sociale media door facilitatoren. Deelnemers worden gevraagd dit alvast door […]

Leave a comment

name*

email* (not published)

website

Subscribe without commenting